2012. május 23., szerda

74-es Adams fiú kantáros farmernadrág 6-9 hó - Jelenlegi ára: 390 Ft

Licitálás előtt olvasd el a Saját oldalamat!
Szia!
Itt kisfiam kinőtt kantáros farmernadrágjára licitálhatsz. Állítható a kantár hosszúsága, így lehet szabályozni a méretet, lábai között szétpatentolható, ami megkönnyíti a pelenkacserét.
Nagyon szerettük, jól kihasználható, variálható darab. Jó állapotban van. Nem foltos, nem szakadt. A farmer gyárilag kicsit koptatott, plusz a térdén látszanak a csúszás-mászás nyomai. Otthonra, játszótérre még így is jó lehet.
Méretei:
hossz: max 61cm,
belső szárhossz: 22 cm,
derék: 2x27cm,
csípő: 2x30cm.
A ruhákat mosva, vasalva adom át új kis gazdájának.
Folyamatosan töltöm gyerekeim kinőtt ruháit, ha van időd nézz be hozzám!
A postaköltség becsült, pontos postaköltséget az aukció lezárulta után tudok mondani.
Sima levélként csakis a vevő külön kérésére és az ő felelősségére postázok.
Ha megnyertél egy aukciót, de másra is licitálsz, kérlek, jelezd! Ha valamit nem vettem észre, jelezd értékelés előtt, biztosan találunk rá megoldást.
Jó licitálást, és további szép napot!
Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri, és tudomásul veszi.
Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell, adjon az eladott termékre.


Jelenlegi ára: 390 Ft

Az aukció vége: 2012-03-24 05:23
. 74-es Adams fiú kantáros farmernadrág 6-9 hó - Jelenlegi ára: 390 Ft