2012. január 29., vasárnap

Privileg 19 Programos Kompakt Varrógép Ritkaság! - Jelenlegi ára: 14 900 Ft

Mielőtt licitálnál kérdezd meg megvan e mert máshol is hirdetem.
További szép gépeket találsz még sziki609-en. Nézd meg sok szép gép van ott is..
MINDEN gépem átnézve beállítva Garanciával küldöm..
Ezt 600 Elégedett vásárló bizonyítja.. Lehetőség van személyes átvételre is ebben az esetben megmutatom a gép használatát is, részletesen elmagyarázom az orsózást befűzést a varrást a programozást stb dolgokat. Ha nem tudsz varrni akkor ez aranyat ér: )
Eladó a képen látható Privileg Electronic 19 programos Varrógép.. Szép makulátlan állapotban méretre szabott hordozóbőrönddel: ).
Ez a gép igazi ritkaságnak számít itt a Vaterán egyedi megjelenésű ultrakompakt gépecske a nagyok tudásával és erejével.. nagyon jól ki van találva aluházas teljes fémszerkezetes gyorsbefűzős rendszerű. Az a lapos valami elől az lenne a pedálja: )Elektronikus vezérlése lehetővé teszi az alsó fölső tűrúdmegállítást valamint a potméteres maximális fordulatszám szabályozást. Tehát tök lassan is tud varrni. A programlapja gombnyomással változtatható attól függően milyen programra van szükségünk. Praktikus utazáskor is mivel kis helyet foglal. De amikor kiveszed a dobozból egy masszív jól megtervezett gép néz veled szembe. Varrástípusok: Egyenes varrás változtatható lépéshossz, cikk-cakk változtatható varrás szélesség, erősített egyenes és cikkcakk, méhsejtvarrés fűrészfog stb. stb., gumírozott anyagok varrása, speciális cikcakkok, gomblyukvarrás és gombvarrás.. A gépet személyes átvételnél ki is lehet próbálni és a működését is elmagyarázom.. Bármi van Kérdezz!
Ha esetleg más típust keresel Tekerj lentebb a Galériába,
Postázási költségek: A vevő  kívánsága szerint "Törékenyként" vagy   Vaterafutárral...
Jó licitálást jó szórakozást az oldalon.



Jelenlegi ára: 14 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-27 11:34
. Privileg 19 Programos Kompakt Varrógép Ritkaság! - Jelenlegi ára: 14 900 Ft