2011. június 12., vasárnap

Designer vár szekrény / polc fődíjat !!!!!!!!!!!!!

Designer vár szekrény / polc fődíjat !!!!!!!!!!!!!:
Szia értékesítési, okait mozgó ide, ez a gyönyörű kastély gyermekeknek `s minden fiatal lovag. Ez magához vonzza, és vannak persze nem minden gyerek !!!!! Ez a kézzel készített, és néha költsége egy csomó pénzt. Vajon a lány soha nem volt drágább, és kész volt (a lépés jön) herunterzugehen.Trenne drasztikusan az ára nagyon nehéz szívvel, mert a fiam jött fel valami újat.
Lehetõség Önnek, 99 € VB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rövid leírása a kastély: a két Teilen.Material MDF. Ezért nagyon erős. Is egymás mellett elhelyezett, vagy átlósan. Mi volt, hogy már két verzióban kapható, mert csak folyamatosan nagyon illik. Persze, ők is elkülönülve. A vár még 6 tantárgyak és 4 szint. A kapu lehet alakítani a táblázatot, és ezzel ismét Stauraum.Mein fia használta, mint egy börtön. Nagy rejtekhely! Most egy trükk: három titkos rekesz! Ezek a vár és kell helyezni a laza kövek érintéssel. Remélem tudok tisztázza a képeket. Ez csak egy nagy darab! A gyermek élvezni fogja !!!!!!!!!!
hívja a feltett kérdésekre. Mint hogy a további részleteket. Az árról beszélhetünk. Én örülök, ha egy gyermek szórakoztató. Könnyű lenne a kár, mikor feláll körül a pincében.


Matching asztal és polc, örülök, hogy! A fiam vette igénybe mindkét fél, mint egy asztal.
Ár: 99 EUR VB